BIJZONDER OVERNACHTEN VOOR
GEGARANDEERD DE LAAGSTE PRIJS

€ 90,00

Vertoeven in het heuvellandschap van Limburg

Hotel Restaurant Op De Beek

Schin op Geul, Limburg, Nederland

Slippers
De slippers die u cadeau ontvangt bij een boeking kunnen alleen verzonden worden naar een adres in Nederland.

Informatie omtrent Corona
Controleer voor vertrek alle belangrijke informatie in het reisadvies van het Ministerie van  Binnen- en Buitenlandse Zaken.

Hotel Restaurant Op De Beek

Schin op Geul, Limburg, Nederland

Hotel Restaurant Op De Beek is een kleinschalig familiehotel, rustig gelegen onderaan een eigen boomgaard in het pittoreske dorpje Schin op Geul. Niet ver van het hotel liggen de gezellige plaatsen Valkenburg, Aken, Luik en het bruisende Maastricht. Het hotel is bij uitstek geschikt als uitgangspunt voor wandel- en fietsroutes. Het hotel beschikt over een gezellige lounge en een zonnig terras.

Iedere standaard kamer (ca. 15 m2) heeft zijn eigen look en beschikt over 2 boxspring bedden, een zitje of schrijftafel, een flatscreen televisie, wekkerradio, huistelefoon, waterkokoer en een badkamer met douche & toilet. U kunt de kamer upgraden naar een comfort kamer met douche, deze is ruimer met ca. 22 m2. Het hotel beschikt ook over een 4-persoons familiekamer. In het hotel is er overal gratis wifi en ook het parkeren bij het hotel is kosteloos.

Het hotel is goed met het openbaar vervoer te bereiken. U kunt bij de receptie met korting tickets aanschaffen voor diverse attracties in de omgeving. Vraag hierna bij de medewerkers.

Informatie

  • Check-in vanaf 15.00 uur
  • Check-out voor 10.30 uur
  • Internet gratis wifi
  • Parkeren gratis bij het hotel
  • Huisdieren niet toegestaan
  • Rolstoeltoegankelijkheid De openbare ruimtes zijn rolstoeltoegankelijk. Mindervalide kamers: nee. Lift: ja.
  • Fietsverhuur Het hotel biedt geen fietsverhuur.

Schin op Geul / Limburg

Zuid-Limburg is niet te vergelijken met de rest van Nederland. Dat geldt niet alleen voor het landschap, waar de heuvels prijken tussen de vruchtbare akkers en de Maas tussen de steden door beweegt. De tradities, de sfeer en het bourgondische bestaan zijn nergens anders in Nederland zo levendig als hier. Komt u zelf alle rijkdom van de regio ontdekken?

Hotel Op de Beek is het ideale uitgangspunt voor wandel- en fietsroutes door de mooie omgeving. Een bezoek aan Valkenburg met gezellige terrassen is in de zomermaanden ook een aanrader. De steden Aken, Luik en Maastricht liggen ook in de directe omgeving van het Hotel.

Netherlands American Cematery and Memorial

De Amerikaanse Begraafplaats Margraten is een Amerikaanse militaire begraafplaats en monument ter nagedachtenis aan de overleden soldaten van de Verenigde Staten van Amerika ten tijde van de strijd in Zuid-Limburg, het Ardennenoffensief en in het Roergebied, gedurende de Tweede Wereldoorlog.

Mergelrijk

De leukste grot van Valkenburg bezoekt u in uw eigen tempo. In de sfeervol verlichte grot met veel historie ziet u onder andere prachtige mergel- en zandsculpturen. Speciaal voor kinderen is er een heleboel extra’s te beleven. Met behulp van films o.a. van de zandtovenaar, een bijzonder fossiel– en mijnmuseum en interactieve tablets beleeft u  talloze interessante verhalen over mergel en grotten. Als één van de hoogtepunten mag u in het grottenatelier van een echt blokje mergel uw eigen souvenir maken. Kinderen ontvangen een speurtocht boekje, zodat ze op hun eigen manier de grot kunnen ontdekken.

Actie op kaart