BIJZONDER OVERNACHTEN VOOR
GEGARANDEERD DE LAAGSTE PRIJS

€ 139,00

TOP ALL INCLUSIVE aanbieding in het Sauerland

Hotel Altastenberg

Winterberg - Altastenberg, Nordrhein-Westfalen, Duitsland

Zo’n drie uur rijden vanaf Utrecht en u zit al middenin een van de mooiste vakantiegebieden van Duitsland, het Sauerland, met schitterende stuwmeren, diepe naaldwouden, heel veel wandel- en fietspaden en de gastvrije cultuur.

Hotel Altastenberg

Winterberg - Altastenberg, Nordrhein-Westfalen, Duitsland

Een sfeervol en gemoedelijk familiehotel gelegen in het plaatsje Altastenberg, wat deel uitmaakt van de bekende plaats Winterberg. Hotel Altastenberg is een traditioneel familiehotel met vriendelijk personeel, sinds december 2014 waait er een frisse wind en heeft het hotel een nieuw Nederlands management, u zult hier genieten de prettige sfeer, het heerlijke eten en de gastvriendelijkheid. Kortom een uitstekende plek voor een heerlijk vakantie in het Sauerland.

De geschiedenis van dit traditionele familiehotel gaat terug tot in de late 19de eeuw.  In 1878 opende het hotel haar deuren, vroeger ook bekent onder de naam Hotel Gasthof Mörchen.
Het hotel beschikt over 39 kamers waarvan 2 familiekamers met connecting door, allen voorzien van douche, toilet, föhn en tv en een sfeervol restaurant waar zowel het ontbijt als ook het  diner plaatsvindt, een lounge ruimte met open haard, eigen bar, biljart en dartboard, een klassieke Duitse Bierstube en een zonnige  tuin met terras.

Het hotel biedt gratis parkeergelegenheid en gratis gebruik van Wifi (in de openbare ruimtes). Het hotel is huisdier -en rookvrij.

Let op: er is geen lift aanwezig en alle kamers liggen op de 1e en 2e etage. 

Informatie

  • Check-in Enkel mogelijk na 15.00 uur
  • Check-out Uiterlijk voor 10.00 uur
  • Internet gratis wifi alleen in de openbare ruimtes
  • Parkeren gratis bij het hotel
  • Huisdieren niet toegestaan
  • Mindervalide kamer er zijn geen aangepaste kamers. Er is geen lift aanwezig en alle kamers liggen op de 1e en 2e etage.
  • Fietsverhuur er zijn bij het hotel geen fietsen te huur. U kunt deze in Winterberg huren (https://www.pro-biker.de/)

Winterberg - Altastenberg / Nordrhein-Westfalen

Kortom, Hotel Altastenberg is het ideale uitgangspunt voor een vakantie in het Sauerland aan de voet van de Kahlen Asten.

Hotel Altastenberg  bevindt  zich in het  hoogst gelegen dorp van het Sauerland. Direkt voor de huisdeur begint een dicht netwerk van fiets- en wandelwegen. Ideale voorwaarden voor familie’s, wandelaars , fietsers, moutainbikes en  motorrijders. Het wonderschone landschap biedt talrijke wandel- en fietspaden met fantastische uitzichten. Ook kunt u een bezoek brengen aan één van de  stuwmeren, de mijnen, de druipsteen groten  of het pretpark Fort Fun, rodelbaan en nog veel meer .

De gezellige plaats Winterberg ligt op 5 km.

Ontdek de bezienswaardiheden te voet of op de fiets, Segway, auto of met de motor.

Actie op kaart