BIJZONDER OVERNACHTEN VOOR
GEGARANDEERD DE LAAGSTE PRIJS

€ 62,00

Het leukste hotel op de Utrechtse Heuvelrug!

Buitenplaats de Bergse Bossen ****

Driebergen, Utrecht, Nederland

Buitenplaats de Bergse Bossen ****

Driebergen, Utrecht, Nederland

Middenin Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug vindt u Buitenplaats de Bergse Bossen, een hide-away middenin het groen. Centraal gelegen, goed bereikbaar en omringd door prachtige natuur. Ontdek de schoonheid van deze prachtige en inspirerende omgeving en word verwend door fine service. Buitenplaats de Bergse Bossen is sinds november 2019 onderdeel van Fine Hotels en Suits. Buitenplaats de Bergse Bossen heeft mooie verhalen te vertellen over vroeger. Ontdek de hidden stories en laat u inspireren door hun verhaal.

Bij Buitenplaats de Bergse Bossen overnacht u in één van de 70 comfortabele hotelkamers. Alle kamers kijken uit op het omliggende groen. Het gehele hotel is gelijkvloers en daarmee rolstoelvriendelijk. Overnachten bij Buitenplaats de Bergse Bossen geeft u een gevoel van thuiskomen door de rustgevende en magische omgeving van Driebergen.

De superior double kamer is een ideale en knusse kamer voor een weekend weg of als u alleen op reis bent. De kamer heeft een tweepersoonsbed van 1.50 bij 2 meter en een bureau waar goed achter gewerkt kan worden. Verder heeft de kamer een flatscreen tv en een badkamer met douche en toilet. Een fijne kamer waar u heerlijk tot rust komt in het groen.

De lounge van Buitenplaats de Bergse Bossen is iets waar men trots op is. Door de stijlvolle, ruimtelijke ruimte en de ontspannen loungebanken, maakt het de sfeer heel cozy & fine. Geniet van de onbeperkt koffie- en thee faciliteiten en kom tot rust na een lange dag wandelen of fietsen.

U bent van harte welkom in de gezellige brasserie van Buitenplaats de Bergse Bossen. Een heerlijke groene oase waar u een fijn kopje koffie kunt doen en de lekkerste gerechten kunt eten. Het terras biedt een fijne plaats midden in het bos waar u fijn kunt borrelen of dineren.

Het hotel heeft een oplaadpunt voor elektrische auto’s.

Informatie

  • Check-in vanaf 15.00 uur
  • Check-out voor 10.00 uur van maandag t/m zaterdag voor 12.00 uur op zondag
  • Internet gratis wifi
  • Parkeren gratis bij het hotel
  • Huisdieren Toegestaan, kosten €15 per nacht, op aanvraag.
  • Rolstoeltoegankelijkheid De openbare ruimtes zijn rolstoeltoegankelijk. Mindervalide kamers: ja, op aanvraag. Lift: nee. Kamers op begane grond: ja.
  • Fietsverhuur Het hotel biedt fietsverhuur: Halve dag: €14,50 per fiets Hele dag (first day): €18,50 per fiets Hele dag (second day): 16,50 per fiets E-Bike hele dag: €34,50 per fiets Kinderzitje 7,50 EUR per zitje, per dag

Driebergen / Utrecht

Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug
Het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug is een nationaal park in Utrecht. Het ligt tussen Leusden en Rhenen en omvat een veelheid van landschapsvormen, waarvan de stuwwal de meest in het oog springende is. Ook heidevelden, stuifzanden en uiterwaarden maken deel uit van het nationaal park. De Heuvelrug is op de Veluwe na het grootste bosgebied van Nederland. Het nationaal park bestaat sinds 2003. In 2013 werd het aanzienlijk uitgebreid. Met het uitroepen tot nationaal park werd een wettelijke basis gelegd om het gebied te beschermen en aantrekkelijk te houden voor toekomstige generaties. Door de instelling van het nationaal park kan de Utrechtse Heuvelrug beter worden beschermd tegen de druk van stedelijke ontwikkelingen en tegen vergaande versnippering.

Botanische tuinen Universiteit van Utrecht
De Botanische Tuinen van de Universiteit Utrecht is een universitaire organisatie binnen de Universiteit Uitrecht  die de botanische tuinen beheert. De tuinen waren tot 1986 verspreid over vijf locaties maar zijn sindsdien geconcentreerd in de Botanische Tuin Fort Hoofddijk op de Uithof. De tuinen werden vroeger aangeduid als ‘hortus medicus’ en hortus botanicus, ze hebben een eeuwenlange voorgeschiedenis. Ze dienen in de eerste plaats voor universitair onderwijs en wetenschappelijk onderzoek.

Nationaal Militair Museum Soesterberg
Het Nationaal Militair Museum (NMM) in Soesterberg is een museum waarin aandacht wordt besteed aan de betekenis van de Nederlandse krijgsmacht in verleden, heden en toekomst met extra aandacht voor de collecties van land- en luchtmacht, afkomstig van het Legermuseum uit Delften het Militaire Luchtvaartmuseum Soesterberg, die in het NMM zijn samengevoegd.

Actie op kaart