BIJZONDER OVERNACHTEN VOOR
GEGARANDEERD DE LAAGSTE PRIJS

€ 75,00

Vlakbij de Loonse en Drunense duinen

Hotel De Kruishoeve ***

Vught, Noord-Brabant, Nederland

Hotel De Kruishoeve ***

Vught, Noord-Brabant, Nederland

Net buiten het bekende Noord-Brabantse plaatsje Vught ligt Hotel Restaurant De Kruishoeve. U overnacht hier middenin het bos, op slechts 500 meter van recreatieplas De IJzeren Man en op korte afstand van Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen.  Het is mogelijk om in het hotel fietsen te huren en door de prachtige omgeving te toeren. Na een ontspannen wandeling of een mooie fietstocht in de omgeving, kunt u een lekker hapje eten in het restaurant en daarna een drankje doen aan de bar. In Hotel Restaurant De Kruishoeve mag u rekenen op een ontvangst op zijn Brabants: warm en zeer hartelijk. Het hotel beschikt over gratis parkeergelegenheid. Elke dag begint met een uitgebreid ontbijtbuffet. In het restaurant kunt u ook uitstekend terecht voor een, op werkdagen late, lunch. De dinerkaart biedt een gevarieerde keuze. De kamers van Hotel Restaurant De Kruishoeve zijn voorzien van een televisie, gratis internet, een wekker radio en een badkamer met douche en toilet. Het hotel beschikt over kamers voor mindervaliden en er bevinden zich ook kamers op de begane grond.

Informatie

  • Check-in na 15.00 uur
  • Check-out voor 10.00 uur
  • Internet gratis wifi
  • Parkeren gratis bij het hotel
  • Huisdieren niet toegestaan
  • Mindervalide kamer op aanvraag te boeken

Vught / Noord-Brabant

De omgeving is erg geschikt voor wandel- en fietstochten. Op korte afstand van het hotel ligt Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen, waar een van de meest uitgestrekte stuifzandgebieden ligt van West-Europa. Op een van de wandelroutes in het gebied ziet u een divers landschap aan u voorbijtrekken. Onderweg komt u langs verschillende pleisterplaatsen waar u iets kunt eten en drinken voor u weer verder wandelt. Er staan enkele monumenten die herinneren aan gebeurtenissen uit de Tweede Wereldoorlog.

Voor een dagje stad kunt u naar ’s-Hertogenbosch of Tilburg. Ga hier winkelen, maak een stadswandeling of bezoek een museum. In het Noordbrabants Museum zijn wisselende exposities te zien van zowel moderne en hedendaagse kunst als over aspecten van de lokale geschiedenis. Het Jheronimus Bosch Art Center is geheel gewijd aan het werk van de laatmiddeleeuwse schilder. Wat u hier ziet zijn fotoreproducties van hoogwaardige kwaliteit van alle werken van Bosch. In de kelder is het atelier van de schilder gereconstrueerd. In Rosmalen ligt Autotron, dit is hét automuseum van Nederland.

Actie op kaart