BIJZONDER OVERNACHTEN VOOR
GEGARANDEERD DE LAAGSTE PRIJS

€ 69,00

Prachtig 17e-eeuws Landgoed op de Veluwe

Kasteel de Vanenburg ****

Putten, Gelderland, Nederland

2 dagen, 1 nacht

€ 69.00p.p.

 • 1 overnachting in een compact tweepersoonskamer
 • 1 x uitgebreid ontbijtbuffet
 • 1 x 3-gangen welkomstdiner

Actievoorwaarden & kortingen

Vanaf september is de prijs &euro 69 p.p. Voor vrijdag- en zaterdagnacht geldt een toeslag van € 7,50 per persoon per nacht.
Kinderkorting bij 2 volbetalende personen op de kamer: 1 kind t/m 2 jaar gratis indien u zelf een babybedje meebrengt, een extra babybedje kost € 15 per nacht en dient vooraf gereserveerd te worden
Toeslag 1-persoonskamer:
€ 24,50 per nacht
Toeristenbelasting:
€ 1,09 p.p.p.n. ter plaatse te betalen.

 • Niet beschikbaar
 • Selected
 • Beschikbaar
 • Afwijkende prijs

3 dagen, 2 nachten

€ 104.50p.p.

 • 2 overnachtingen in een compact tweepersoonskamer
 • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
 • 1 x 3-gangen welkomstdiner

Actievoorwaarden & kortingen

Vanaf september is de prijs &euro 104 p.p. Voor vrijdag- en zaterdagnacht geldt een toeslag € 7,50 per persoon per nacht.
Kinderkorting bij 2 volbetalende personen op de kamer: 1 kind t/m 2 jaar gratis indien u zelf een babybedje meebrengt, een extra babybedje kost € 15 per nacht en dient vooraf gereserveerd te worden
Toeslag 1-persoonskamer:
€ 24,50 per nacht
Toeristenbelasting:
€ 1,09 p.p.p.n. ter plaatse te betalen.

 • Niet beschikbaar
 • Selected
 • Beschikbaar
 • Afwijkende prijs

Kasteel de Vanenburg ****

Putten, Gelderland, Nederland

Kasteel De Vanenburg is gelegen op een authentiek 17e-eeuws landgoed, midden in de bosrijke omgeving van de Veluwe.

Al direct bij aankomst zult u de natuur ten volste ervaren door de vele prachtige oude bomen, beekjes en lanen die het landgoed van 55 hectare sieren. Historische assen, lanen en waterlopen bepalen de structuur van het landgoed. Onder assen wordt verstaan de diverse zichtlijnen die rondom het Kasteel zijn gecreëerd. Er wordt erg veel aandacht aan besteed om de landschappelijke, ecologische en cultuurhistorische waarde van het landgoed zoveel mogelijk te behouden.

Rondom het kasteel en het landgoed zijn volop wandelmogelijkheden om even de benen te strekken. Vanaf het landgoed zijn er legio mogelijkheden om de natuur in te trekken. Zo bevindt Kasteel De Vanenburg zich op nog geen vijf autominuten van het Nuldernauw, onderdeel van de Randmeren. Op tien autominuten vanaf het landgoed bevindt u zich te midden van de Veluwse bossen of heide.

De compact tweepersoonskamers zijn voorzien van een zithoek en een bureau en meten circa 22 vierkante meter. U kunt gebruik maken van koffie/theefaciliteiten die in de kamer aanwezig zijn. De badkamer beschikt over een douche, wastafel en toilet.

In het restaurant kunt u dineren in stijl, tot in de puntjes verzorgd en in een prachtige ambiance. Met veel passie en aandacht zet de keukenbrigade onder leiding van de chef-kok van dag tot dag verrassende creaties op tafel.
In de bereiding wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van groenten, fruit en kruiden uit eigen tuin. Het samenspel met de sommelier zorgt voor een complete, gebalanceerde culinaire beleving.

Informatie

 • Check-in vanaf 15.00 uur
 • Check-out voor 11.00 uur
 • Internet gratis wifi beschikbaar
 • Parkeren parkeren bij het hotel is gratis
 • Huisdieren huisdieren zijn niet toegestaan
 • Mindervalide kamer dit hotel heeft geen kamers geschikt voor mindervaliden en is niet rolstoelvriendelijk
 • Fietsverhuur dit hotel heeft fietsverhuur (€10 - €20). Er is ook een fietsenstalling, maar deze is niet afgesloten.

Putten / Gelderland

Putten is een gezellig dorp op de Veluwe met een eeuwenlange geschiedenis. Talrijke monumenten, boerderijen en straatnamen herinneren in het hedendaagse Putten aan de rijke historie. Putten wordt omringd door heide, bossen, randmeren en polders. De natuurgebieden Speulder- en Sprielderbos, Putterbos, Delta Schuitenbeek en het Nationaal Landschap Arkemheen-Eemland bieden een afwisselend decor waarin je urenlang kunt fietsen en wandelen. Tijdens uw verblijf kunt u genieten van het gezellige dorpscentrum dat volop mogelijkheden biedt om uitgebreid te winkelen. Zowel in de zomer als in het voor- en naseizoen worden er in Putten vele leuke evenementen georganiseerd.

Met de ‘dansende’ bomen behoort het Speulder- en Sprielderbos tot de oudste en mooiste bossen van Nederland. Hier kunt u ronddwalen alsof het een echt oerbos is. De natuur mag haar gang gaan. Glanzende sparren, knoestige, groenbemoste eiken, varens en halfvergane stammen zorgen voor een bijzondere sfeer. In het gebied zijn nog twee andere soorten bos te vinden. Het lichte bos, met grove dennen, berken en eiken. En het donkere bos, waar vooral douglas- en fijnsparren en Amerikaanse eiken groeien. Een deel van deze bossen wordt ook gebruikt voor houtproductie. Elk bostype trekt weer andere bewoners aan. Van achter wildkijkschermen is het mogelijk om zelf dieren gade te slaan. Vooral tegen de schemering is de kans op een ontmoeting groot.
Het Vierhouterbos is rustiger en zit boordevol wild. Wie oplet, ziet de wroetsporen van zwijnen langs de paden. In de bossen liggen hun zoelplaatsen. Dat zijn de poelen waarin ze hun modderbaden nemen.

Bij de Veluwe denken we meteen aan bos, maar er is méér. Heidevelden, zandvlakten, landgoederen en weidegronden tot aan de horizon. Het is een prachtig gebied om te fietsen, wandelen en paardrijden.

De Veluwe is natuurlijk dé plek om wild te zien. Ga eens in de vroegte of in de avond stil op een kruising zitten. Misschien ziet u wel een hert, ree of wild zwijn. En is het najaar de bronst van de edelherten een lust voor het oog en oor.

Op Landgoed Schovenhorst in Putten kunt u een wonderewereld wandeltocht maken met als hoogteput ‘de Bostoren’, een 40 meter hoge toren met bovenop een bomentuin en een prachtig uitzicht.

Actie op kaart