BIJZONDER OVERNACHTEN VOOR
GEGARANDEERD DE LAAGSTE PRIJS

€ 49,50

Charmant hotel met haute cuisine op Schouwen-Duiveland

Hostellerie Schuddebeurs

Noordgouwe, Zeeland, Nederland

Slippers
De slippers die u cadeau ontvangt bij een boeking kunnen alleen verzonden worden naar een adres in Nederland.

Hostellerie Schuddebeurs

Noordgouwe, Zeeland, Nederland

Hostellerie Schuddebeurs is een 3-sterren supérior hotel, landelijk gelegen op het eiland Schouwen-Duiveland in Zeeland met een gastronomisch restaurant. Hier is het genieten van de bosrijke omgeving in de tuin met terras.

De kamers van Hostellerie Schuddebeurs zijn comfortabel en sfeervol ingericht en voorzien van een badkamer met douche en/of bad, minibar, tv, telefoon, kluisje en eigen koffie-/theefaciliteiten.

Dat het restaurant van Hostellerie Schuddebeurs van hoge kwaliteit is, blijkt uit het feit dat het aangesloten is bij Relais Restaurants. Het gehele jaar worden in het restaurant regionale en seizoensgebonden gerechten geserveerd. De Zeeuwse cultuur is duidelijk aanwezig in het menu, chef-kok Bart de Bree maakt voor u seizoensgebonden gerechten, gebaseerd op het Zeeuwse land en de zee. Bijzondere gerechten die u zeker eens moet proberen zijn de Oosterscheldekreeft of de Stellendamse garnalen.
Daarnaast is het mogelijk om in het restaurant te lunchen of van een heerlijke high tea te genieten. Bij mooi weer kunnen lunch en diner op het terras worden geserveerd.

Verder beschikt de Hostellerie over een lounge met een bibliotheek en een bar.

Informatie

  • Check-in vanaf 15.00
  • Check-out voor 11.00 uur
  • Internet gratis wifi beschikbaar
  • Parkeren parkeren bij het hotel is gratis
  • Huisdieren huisdieren toegestaan (op aanvraag), toeslag €10 per dier p.n., ter plaatse te betalen

Noordgouwe / Zeeland

Beleef het hele jaar door de veelzijdigheid van dit Zeeuwse eiland.
Volop water, natuur en monumentale schatten. Een eiland is omringd door de Noordzee, Nationaal Park Oosterschelde en de Grevelingen en daardoor een bijzondere locatie voor alle mogelijke watersporten. Het eiland heeft nogal wat trekpleisters. De wereldberoemde Oosterscheldekering, het indrukwekkende Watersnoodmuseum in Ouwerkerk, de middeleeuwse binnenstad van Zierikzee en de stranden, duinen en bossen van de kop van Schouwen. Prima redenen om het noordelijkste eiland van Zeeland aan te doen.

Achter de brede duinen en hoge dijken liggen karakteristieke dorpjes.
Dreischor is één van de mooist bewaard gebleven ringdorpen van Zeeland. En als u in de buurt bent breng dan zeker een bezoek aan De Kleine Schorre, één van de grootste wijngaarden van Nederland. U kunt gezellig winkelen en een terrasje pakken in de stad Zierikzee, beroemd om zijn vele monumenten, de geschiedenis is er tastbaar. Slentert u eens door een oude vissersplaats als Bruinisse of maak een wandelingetje door de gezellige badplaatsen Burgh-Haamstede en Renesse. De haven van Brouwershaven, ooit een doorvoerhaven van Rotterdam, getuigt nu van hedendaags zeilplezier, het Martieme verleden wordt aanschouwelijk gemaakt in het Brouws Museum

De lange kustlijn met gevarieerde stranden en duinpartijen, het afwisselende landschap en de vele watergebieden trekken zowel in de zomer als in de winter liefhebbers van de natuur. Kreken, welen, inlagen, slikken en schorren geven elk op hun eigen wijze hun geschiedenis met het water prijs. Nieuwe natuur in ‘Plan Tureluur’ toont aan dat de rust en ruimte van Schouwen-Duiveland niet alleen voor de mens aantrekkelijk is. Veel soorten vogels hebben de weg naar deze gebieden gevonden. In de Boswachterij Westenschouwen zijn routes uitgezet voor wandelaars, fietsers, ruiters, mountainbikers en mindervaliden.

Actie op kaart