BIJZONDER OVERNACHTEN VOOR
GEGARANDEERD DE LAAGSTE PRIJS

€ 189,00

Prachtig uitzicht op de omringende bergen en de stad Asiago

Linta Wellness Hotel & Spa ****

Asiago, Veneto, Italië

Linta Wellness Hotel & Spa ****

Asiago, Veneto, Italië

Linta Hotel Wellness & Spa ligt op een heuvel met uitzicht op Asiago. Dit hotel wordt omgeven door privétuinen en biedt een wellnesscentrum met een binnenzwembad. Tevens heeft het hotel een buitenbad. Sommige kamers beschikken over een balkon met een panoramisch uitzicht. Er is gratis privéparkeergelegenheid bij de accommodatie. U kunt genieten van lokale specialiteiten in het restaurant, dat voorzien is van grote ramen met uitzicht op de groene natuur. Het wellnesscentrum beschikt over een ijsruimte, een sauna en een Turks bad. U kunt ook gaan sporten in de fitnessruimte. Het hotel bevindt zich op ongeveer 15 minuten wandelen van het centrum van Asiago.

Let well de wellness zowel binnen als buiten is alleen tegen een vergoeding te gebruiken.

Informatie

  • Check-in na 15.00 uur
  • Check-out voor 11.00 uur
  • Internet gratis wifi
  • Parkeren gratis parkeren bij het hotel
  • Huisdieren mogen mee. alleen op aanvraag te boeken. Kosten €25 per nacht.

Asiago / Veneto

Een van de bekendste berggebieden van Italië en het favoriete bergresort van de Venetianen, deAsiago-plateau stijgt op een hoogte van 1001 meter boven de zeespiegel op de grens met de Trentino Alto Adige.

De weidse ruimtes, groene weiden en een zacht gevormd gebied maken Asiago een ideale bestemming voor wie op zoek is naar een gezonde en ongerepte omgeving waar ze kunnen ontspannen en plezier hebben.

De toeristische roeping van Asiago heeft ertoe geleid dat er in de loop der jaren een gediversifieerd toeristisch aanbod is ontstaan van sport tot wellness. Dankzij de vele sportfaciliteiten kunt u vele sporten beoefenen zoals golfen, mountainbiken, lange trektochten in de natuur.

Aan wandelaars Asiago biedt meerdere mogelijkheden met onverharde wegen, paden en routes die u in staat stellen ongerepte plaatsen te ontdekken die zijn ondergedompeld in de bossen van het plateau of panoramische punten bereiken waar u het panorama kunt bewonderen met uitzicht op de Trentino Alpen en de vlakte van Veneto.

Actie op kaart