BIJZONDER OVERNACHTEN VOOR
GEGARANDEERD DE LAAGSTE PRIJS

€ 81,00

Kleinschalig hotel in Den Bosch

Little Duke Hotel ***

Den Bosch, Noord-Brabant, Nederland

3 dagen logies inclusief welkomstsnack

€ 81.00p.p.

 • welkomstsnack op de kamer
 • 2 overnachtingen
 • gratis WiFi
 • gratis Netflix

Actievoorwaarden & kortingen

Kinderkorting: niet van toepassing.
Toeslag 1-persoonskamer: 100%
Toeristenbelasting: € 3.35 p.p.p.n. ter plaatse te betalen.

 • Niet beschikbaar
 • Selected
 • Beschikbaar
 • Afwijkende prijs

4 dagen logies inclusief welkomstsnack

€ 124.00p.p.

 • welkomstsnack op de kamer
 • 3 overnachtingen
 • gratis WiFi
 • gratis Netflix

Actievoorwaarden & kortingen

Kinderkorting: niet van toepassing.
Toeslag 1-persoonskamer: 100%
Toeristenbelasting: € 3.35 p.p.p.n. ter plaatse te betalen.

 • Niet beschikbaar
 • Selected
 • Beschikbaar
 • Afwijkende prijs

Little Duke Hotel ***

Den Bosch, Noord-Brabant, Nederland

Little Duke Hotel is een gloednieuw, jong en creatief hotelconcept van The Duke Boutique Hotel. Little Duke Hotel is met zijn centrale locatie, het prachtige monumentale pand  een perfecte keuze voor een verblijf in de binnenstad van ‘s-Hertogenbosch. Het hotel met 16 kamers werkt met self-check-in en is gelegen tegenover het Centraal Station, pal voor de bekende Bakkerij Jan de Groot, van de Bossche Bollen en direct aan de rotonde met de ‘Gouden Draak”. Het pand was 100 jaar geleden in gebruik als Stalhouderij, koetsverhuur voor speciale gelegenheden. Wat er zo leuk is aan Little Duke Hotel is dat iedere kamer een eigen karakter heeft. Werkelijk iedere kamer is anders, zo hebben veel kamers prachtige oude raampartijen en dakkapellen, is de ene kamer heel romantisch en cosy terwijl een andere kamer zich leent om hele dagen te werken op je laptop terwijl je over de mooie stad kunt uitkijken met extra veel daglicht of zelfs panoramisch uitzicht. Little Duke Hotel maakt niet alleen een weekendje weg compleet maar leent zich ook perfect voor zakelijke doeleinden. Zo is er uiteraard gratis Wifi beschikbaar in alle kamers, zonder password en gratis Netflix om de avond door te komen. Self Check-in betekent dat je bij aankomst op een Ipad zelf kunt inchecken. Het check-in proces is zeer gemakkelijk en bij vragen is personeel altijd bereikbaar en bevinden wij ons op slechts 5 minuten loopafstand bij The Duke Boutique Hotel. Vanuit The Duke Boutique Hotel dragen wij zorg voor al je persoonlijke of zakelijke administratieve wensen. Het ontbijt wordt verzorgd door CoffeeLab, gelegen op de begane grond van het pand. CoffeeLab ontvangt onze gasten voor ontbijt, lunch, bijzondere koffie, thee en een heerlijk glas wijn. Een ‘Little Duke’ ontbijtje kost €9,50 en bestaat uit koffie/thee, verse Jus en een croissant en een gepocheed ei of een heerlijke Yoghurt Bowl met granola en vers fruit. Uiteraard kun je ook andere ‘a la carte’ gerechten bestellen. Coffeelab leent zich ook perfect om overdag met je laptop aan het werk te gaan of om je winkeltasjes achter te laten als je nog even de stad in wilt na het uitchecken. Parkeren kan, tegen een vergoeding op de openbare parkeerplaats. Honden zijn helaas niet toegestaan. er is een fietsenstalling en een oplaadpunt voor uw E-bike. De kamers bestaan uit een 2-persoons Boxspringbed, bureau, kledingkast, minibar van Smeg. De badkamer heeft een toilet, douche, wastafel met verwarmde spiegel, föhn en toiletartikelen. Helaas beschikt het hotel niet over mindervalide kamers.

 

Informatie

 • Check-in vanaf 15.00 uur
 • Check-out voor 11.00 uur
 • Internet gratis wifi
 • Parkeren op de openbare parkeerplaats, kosten € 20 per 24 uur per auto
 • Huisdieren niet toegestaan
 • Rolstoeltoegankelijkheid De openbare ruimtes zijn niet rolstoeltoegankelijk. Mindervalide kamers: nee. Lift: nee. Kamers op begane grond: nee.
 • Fietsverhuur Het hotel biedt geen fietsverhuur. U kunt fietsen huren bij het station dat tegenover het hotel gelegen is.

Den Bosch / Noord-Brabant

Gezellige straatjes, een historisch centrum met de machtige Sint-Jans Kathedraal. Het Museumkwartier, de Binnendieze en natuurlijk de local treat ‘Bossche Bollen’; dát is ’s-Hertogenbosch! Maar wie alleen aan historie denkt, heeft het mis! De stad zit boordevol hippe restaurantjes, wijnbars en unieke foodconcepten. Wat dacht je van de spoorzone van de stad, met het Werkwarenhuis en Social Label op de Tramkade. Ontdek de vele design & lifestyle hotspots, de conceptstores en ontelbare boetiekjes. Laat u verrassen!

De Binnendieze van Den Bosch

Binnendieze Den Bosch, een stroom door en onder de stad ‘s-Hertogenbosch. De Binnendieze heeft veel voor Den Bosch betekend door de jaren heen. Soms van levensbelang, soms voor de welvaart, maar zeker ook in vormen van overlast. Ervaar vandaag de dag een stukje verleden in het ontstaan van de Binnendieze en laat u vast meenemen door de jaren die de Binnendieze gekend heeft.

Jheronimus Bosch Art Center

Het Jheronimus Bosch Art Center is gevestigd in de voormalige Sint-Jacobskerk aan het Jeroen Boschplein in ‘s-Hertogenbosch. Sinds 2007 is hier een permanente overzichtsentoonstelling over het leven en werk van, de in ‘s-Hertogenbosch geboren schilder Jheronimus Bosch te bezichtigen. Ook wordt de locatie gebruikt voor concerten en congressen. De tentoonstelling omvat ingelijste, fotografische replica’s van schilderijen van Jheronimus Bosch. Tevens staan er in het JBAC diverse voorwerpen die gemaakt zijn naar voorbeeld van de voorwerpen in de schilderijen van Bosch. Zo hangen er grote vissen in de kerk die tevens terug te vinden zijn in verschillende werken van Bosch. Op het plein voor de kerk staat een sculptuur van Ruudt Peters. De kunstenaar heeft zich hiervoor laten inspireren door een fontein welke te zien is op een van de bekendste schilderijen van Bosch: Tuin der lusten. Een glazen transparante lift in de toren leidt naar het hoogste niveau op 40 meter, vanwaar een men uitzicht over de stad heeft.

Tramkade in Den Bosch

Tramkade is het voormalige terrein van Mengvoederfabriek De Heus en staat vol markante silo’s en industriële gebouwen. Daar waar meer dan 100 jaar lang een meel- en diervoederfabriek in bedrijf was, ontstaat nu de nieuwe culturele hotspot Tramkade in de Spoorzone van ‘s-Hertogenbosch. De Tramkade biedt ruimte aan experiment en vernieuwing en ontwikkelt zich zonder vastomlijnd eindplan tot een plek waar de stad trots op is. Op het terrein van de Tramkade staan drie hoofdgebouwen met ieder een eigen sfeer en mogelijkheden: de Kaaihallen, de Mengfabriek en het Werkwarenhuis. De Tramkade is nog volop in ontwikkeling.

 

 

Actie op kaart