BIJZONDER OVERNACHTEN VOOR
GEGARANDEERD DE LAAGSTE PRIJS

€ 79,50

Brabantse gezelligheid in de Brabantse Kempen

Hotel Brasserie Artisan

Oirschot, Noord-Brabant, Nederland

Beleef 3 dagen Brabantse gezelligheid in Hotel Artisan in Oirschot! In het Groene Woud om precies te zijn, een oase van rust in een verborgen stukje natuur tussen Eindhoven, Den Bosch en Tilburg. Hier vind je kabbelende beekjes, uitgestrekte heidevelden en prachtige leembossen. Je maakt er heerlijke wandeltochten door de natuur of je brengt een bezoek aan een van de gezellige steden in de buurt. Je leest het al: in Brabant ben je aan het juiste adres voor een paar heerlijke dagen weg!

Hotel Brasserie Artisan

Oirschot, Noord-Brabant, Nederland

Hotel Artisan is een gemoedelijk Brabants familiehotel gelegen in het historische dorp Oirschot in de Brabantse Kempen en tussen de steden Eindhoven, Den Bosch en Tilburg.

Het hotel bevindt zicht aan de rand van het pittoreske Oirschot en biedt een schitterend uitzicht over de landerijen. Indien het weer het toelaat kunt u aan de achterzijde van het pand plaatsnemen in de tuin waar u uitzicht heeft over de aangelegde vijver en de weilanden.

De hotelkamers van zijn voorzien van alle comfort. Naast 8 hotelkamers op de begane grond, welke ideaal zijn voor senioren en mindervaliden (op aanvraag beschikbaar), zijn er 11 hotelkamers op de eerste verdieping van het hotel. De extra lange (210 cm) boxspringbedden staan garant voor een gezonde ligging en een fijne nacht. Daarnaast treft u op de hotelkamer een televisie, een bureau en een badkamer met douche en toilet aan.

In de huiselijke  ‘Brasserie’ serveert het hotel zowel een heerlijk ontbijtbuffet als het 4-gangen verrassingsmenu. In de verblijfsruimte van het hotel kunt u een krantje lezen, televisie kijken, internetten of gewoon gezellig samenkomen onder het genot van een hapje en drankje.

Draadloos internet is in het hele hotel gratis beschikbaar. De auto parkeert u aan de linkerzijde van het hotel, hier bevindt zich een afgesloten parkeerplaats. Als u uw eigen fiets meeneemt kunt u deze stallen in de overdekte fietsenstalling. Huisdieren zijn in het hotel helaas niet toegestaan.

Informatie

  • Check-in vanaf 16.00 uur
  • Check-out voor 11.00 uur
  • Internet gratis wifi beschikbaar
  • Parkeren parkeren bij het hotel is gratis
  • Fietsverhuur bij het hotel is fietshuur mogelijk (€8,50) en er is een afgesloten stalling voor uw eigen fiets
  • Huisdieren huisdieren zijn niet toegestaan
  • Mindervalide kamer op aanvraag via info@nuwegexclusief.nl

Oirschot / Noord-Brabant

De provincie Brabant en zijn gezelligheid zijn al in vele liedjes bezongen. En hoewel dat natuurlijk hier en daar overdreven is heeft men het wat betreft de schoonheid van de omgeving en dorpjes wel juist. Wie van de grote wegen afgaat en de steden links laat liggen zal zien dat Brabant nog lang niet vol is en vele prachtige stille plekjes en dopjes kent. Dorpjes in Brabant zijn typerend. In het midden staat de katholieke kerk. Uiteraard staat naast de kerk aan de ene kant de school (vroeger verzorgde de dorpspastoor het onderwijs) en aan de andere kant (nog veel belangrijker) het café. Met carnaval kent ieder dorp zijn eigen optocht, in de zomer zijn eigen braderie en een Brabants dorp is pas echt een dorp met een eigen voetbalclub. Geen dorp zo klein of het is er allemaal wel te vinden.

Hotel Artisan is gelegen aan de rand van de historische plaats Oirschot. Het dorpje wordt ook wel “Monument in het Groen” genoemd.
Deze gemeente heeft namelijk maar liefst elf natuurgebieden, twee beschermde dorpsgezichten en ruim driehonderd monumenten. Cultuur- en natuurliefhebbers zullen zich hier dus niet snel vervelen! Slenter door de smalle steegjes en ontdek de verrassende eetgelegenheden. In en rond het oude centrum vindt u diverse winkeltjes, historische bezienswaardigheden, zoals de imposante Sint-Petrusbasiliek en het oude raadhuis op de Markt, maar ook zes musea. Van een kloostermuseum tot een bier- en legermuseum.

Niet alleen het centrum van Oirschot is aantrekkelijk. Rondom de gemeente vindt u elf natuurgebieden, zoals de Oirschotse en de Landschotse Heide. En aan wandel- en fietsroutes geen gebrek! Het Groene Woud, een natuurgebied bij het hotel, is goed voor maar liefst 900 kilometer aan wandelplezier. In dit natuurgebied treft u uitgestrekte bossen, eeuwenoude molens, moerassen, heidevelden en kloosters aan. Even genoeg natuur gezien? Ga dan een dagje shoppen in de steden Eindhoven, Tilburg of Den Bosch! Deze leuke steden liggen hier binnen uw handbereik.

En natuurlijk kunt u de Efteling, het Safaripark de Beekse Bergen, Breda, de Biesbosch of het Skidôme gaan bezoeken. In Brabant is veel te zien en te ontdekken.

Actie op kaart