BIJZONDER OVERNACHTEN VOOR
GEGARANDEERD DE LAAGSTE PRIJS

€ 92,50

Sfeervol boetiek hotel aan het marktplein in Deurne

Boetiek Hotel Plein Vijf ****

Deurne, Noord-Brabant, Nederland

Welkom bij Boetiek Hotel Plein Vijf, een populaire ontmoetingsplek op de Deurnese markt, waar gezelligheid en gastvrijheid centraal staan.

Slippers
De slippers die u cadeau ontvangt bij een boeking kunnen alleen verzonden worden naar een adres in Nederland.

Informatie omtrent Corona

Controleer voor vertrek alle belangrijke informatie in het reisadvies van het Ministerie van  Binnen- en Buitenlandse Zaken.

3 dagen incl. 1 diner

€ 92.50p.p.

 • 2 overnachtingen
 • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
 • 1 x 3-gangendiner
 • per boeking 1 paar Camelia slippers t.w.v. €25 cadeau

Actievoorwaarden & kortingen

Optionele upgrade:
Suite €35 per nacht
Honeymoonsuite €50 per nacht

Kinderkorting bij 2 volbetalende personen op de kamer: max. 2 kinderen t/m 11 jaar 50% korting.
Toeslag 1-persoonskamer: 100%
Toeristenbelasting: € 1,75 per persoon per nacht, ter plaatse te voldoen.

Voer bij boeking in het veld ‘extra informatie’ in welke maat slippers u wenst te ontvangen. Wij sturen u de slippers per post.

 • Niet beschikbaar
 • Selected
 • Beschikbaar
 • Afwijkende prijs

Boetiek Hotel Plein Vijf ****

Deurne, Noord-Brabant, Nederland

Boetiek Hotel Plein Vijf ligt centraal in Deurne, aan het levendige marktplein. Het sfeervolle design hotel heeft een eigen gezellige brasserie met bar, serre en een mooi groot terras. De brasserie staat garant voor heerlijk culinair genieten.

Het hotel bestaat uit drie etages die allemaal per lift bereikbaar zijn. Het intieme design hotel heeft haar gasten veel te bieden, zoals 21 luxe kamers en 4 zeer luxe thema suites.

Alle kamers zijn zeer compleet ingericht met onder meer airconditioning, een moderne badkamer en apart toilet, flatscreen televisie en gratis wifi. U slaapt zeer comfortabel in extra lange bedden van 210 cm.

Er kunnen fietsen bij het hotel worden gehuurd.

Informatie

 • Check-in Vanaf 14:00 tot 23:00 uur
 • Check-out voor 11:00 uur
 • Internet gratis wifi
 • Parkeren Op de afgesloten parkeerplaats van het hotel, voor € 7,50 per nacht. Ook kunt u in de omgeving parkeren.
 • Huisdieren Niet toegestaan.
 • Rolstoeltoegankelijkheid De openbare ruimtes zijn rolstoeltoegankelijk. Mindervalide kamers: ja. Lift: ja. Kamers op begane grond: nee.
 • Fietsverhuur Het hotel biedt fietsverhuur. Kosten: € 9,95 per stadsfiets per dag.

Deurne / Noord-Brabant

Boetiek Hotel Plein Vijf ligt vlakbij de Belgische en Duits grens en op slechts enkele kilometer van natuurgebied De Groote Peel. Deurne ligt tussen de steden Venlo, Helmond en Eindhoven.

Een stukje historie

De plaatsnaam Deurne in de oudste vermelding ‘Deurnium’ heeft de betekenis van ‘met doornstruiken begroeide plek’. Deurne is onlosmakelijk verbonden met De Peel, een uniek veengebied met vennen, moerassen, vaarten en bossen. Het huidige peellandschap en diverse fraaie monumenten zijn het gevolg van de jarenlange turfwinning, en dit leent zich uitstekend voor een verscheiden

Op verschillende locaties in Deurne zijn vondsten uit de steentijd gedaan. De meest indrukwekkende is een, in 1910 in het veen bij Helenaveen gevonden, verguld-zilveren Romeinse helm. Deze helm is te bezichtigen in het Rijksmuseum van Oudheden in Leiden.

Veen en turf waren rond 1900 een belangrijke bron van inkomsten. Naast het turfsteken werd er ook geld verdiend met tabak. Op peelgrond groeien tabaksplanten goed en in 1870 deed de tabakscultuur zijn intrede in de regio. Op de exacte locatie van Hotel Brasserie Plein Vijf heeft een sigarenfabriek gestaan tot begin 1900. Na 15 jaar werd de teelt echter beëindigd wegens te grote concurrentie van de goedkopere tabak uit India. In 1920 begon het grauwveen echter ook op te raken en werd steenkool een steeds grotere concurrent van turf. Men werd gedwongen van turf over te stappen op landbouw en veeteelt. In de jaren rond 1920 kwam de turfgraverij bijna helemaal stil te liggen.

Natuurgebieden

De Groote Peel

De Groote Peel is één van de weinig stukken Peel die over zijn van het onafzienbare hoogveen dat ooit de grens tussen Brabant en Limburg vormde. Nu is het een natuurgebied van internationale klasse, vooral vermaard om zijn vogelrijkdom. Weids en waterrijk herinnert het landschap aan vroeger. Destijds was het een plek om te mijden, nu kun je er naar hartelust wandelen.

Strabrechtse heide

Met ruim 1500 hectare is het een gebied waar je uren kunt wandelen en genieten van de ongerepte natuur. De Strabrechtse Heide is het grootste aaneengesloten heidegebied van Brabant wat zich kenmerkt door droge stukken met stuifzand maar ook natte stukken met vennen. Het gebied kent heel veel zeldzame plantensoorten.

Smakelijke uitstapjes

Aardbeienland

Aardbeien bedrijf in Horst. Een reis door een land vol met aardbeien duurt ruim 5 á 6 uur. Je kunt genieten van extra activiteiten, zoals puzzelen, speurtocht, picknicken, wandelen, rondleidingen, frisse tussendoortjes, proeven van allerlei heerlijkheden en andere speciale arrangementen.

Fleuren

Kaasboerderij in Helenaveen. Gelegen in de Peel, op de grens van Noord-Brabant en Limburg maken Thij en Mariet Fleuren hun eigen kaas. Familie Fleuren geeft u een leuke rondleiding door de kaasboerderij in groepen vanaf 15 personen (op afspraak). Onder deskundige leiding van de familie Fleuren in Helenaveen krijgt u uitleg over het maken van kaas en andere zuivelproducten waarna u kaas en karnemelk kunt proeven. Natuurlijk hebben ze een eigen winkel waar je de lekkerste kaas kunt kopen!

Hoeve Willem Drie

Midden in het hart van de Peel ligt de Hoeve Willem III. U kunt een bezoek brengen aan de ijsboerderij in Helenaveen waar u wordt ontvangen met koffie en thee. Er volgt een uitleg over de geschiedenis van het gebied en over de ijsboerderij zelf. Hierna volgt een rondleiding door de ijsmakerij. Tot slot wordt u een ijscoupe geserveerd. Rondleidingen op afspraak.

Actie op kaart